اوره (Urea 46%)

کاربرد ها:

  • 90 درصد در بخش کودهای ازته کشاورزی؛

  • برای گیاهانی که در خاک‌های اسیدی بهتر رشد می‌کنند، کود اوره از بهترین گزینه‌هایی است که موحب اسیدی‌شدن خاک می‌شود؛

  • استفاده در بخش های مختلف صنعتی مانند تولید پلاستیک و رزین و چسب و …

  • استفاده به عنوان خوراک دام و عامل نرم­کننده علوفه خشک

درباره محصول

کود اوره مهمترین کود ازته در جهان به شمار می رود. این کود از ترکیب آمونیاک با گازکربنیک تولید می شود که هردو خوراک مذکور از واحدهای تولید آمونیاک مجتمع تولید می گردند. اوره، از انواع کودهای نیتروژن است (نیتروژن آن برابر با 46 درصد است) که قیمت بالایی ندارد و نسبت NPK  (نیتروژن-فسفر-پتاسیم) در آن برابر با 0-0-46 است. 
 
این کود منبع اصلی تامین نیتروژن برای محصولات کشاورزی در جهان به شمار می­رود که هم به صورت جداگانه و هم ترکیب با سایر اشکال کود مورد استفاده بخش کشاورزی قرار می­گیرد.
 
اوره در دو بخش کشاورزی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد که بیشترین مصرف آن یعنی در حدود 90 درصد تولید اوره در دنیا به بخش کشاورزی و ۱۰ درصد به بخش صنعت اختصاص داده می شود. در حوزه کشاورزی کود اوره به صورت مستقیم یا به شکل افزودنی در سایر کودها مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر آن در بخش خوراک دام نیز از اوره به عنوان یک افزودنی استفاده می شود.
 
قیمت اوره پریل و گرانول تفاوت فاحشی با هم ندارد ولی موارد مصرف این دو ماده متفاوت است. کود شیمیایی اوره گرانول به دلیل اندازه کوچک تری که نسبت پریل دارد با استفاده از دستگاه بذرپاش نیز قابل مصرف است. بنابراین تقاضا برای اوره گرانول عموماً بیشتر از اوره پریل است.
 
در حال حاضر شرکت توسعه تجارت پایدار مایا امکان تامین اوره گرانول صادراتی از مجتمع­های پتروشیمی پردیس، لردگان، شیراز و … و اوره پریل صادراتی از شرکت پتروشیمی خراسان را داراست.